Turneu kombëtar i spektaklit "Mbrëmjet e freskëta"

Tiranë, 15 Mars 2017

Turneu kombëtar i spektaklit “Mbrëmjet e freskëta”

Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Aleanca Franceze e Tiranës kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në aktivitetet e Pranverës së Frankofonisë 2017 të cilat do të zhvillohen nga data 13 deri më 28 mars në të gjithë Shqipërinë.

Në program : turneu kombëtar i spektaklit “Mbrëmjet e freskëta” nga Zabo, koncerte, pjesë teatrale, filma, ekspozita, një darkë gatronomike, forume dhe takime me personalitete rreth tematikave të ndryshme si matematika, ekonomia digjitale dhe vendi i gruas frankofone në shoqërinë shqiptare.

Për më shumë informacion vizitoni faqen Facebook të festivalit :
https://www.facebook.com/Le-Printemps-de-la-Francophonie-en-Albanie-271846209613468
Programin e plotë e gjeni këtu:
https://issuu.com/printempsdelafrancophonieenalbanie/docs/process_5323dacba94f99

The French Embassy in Albania and the French Alliance of Tirana have the pleasure to invite you to the different events of the Printemps de la Francophonie 2017 which will take place from the 13th to the 28th of March in all Albania.

Scheduled: The national tour of the performance “Soirs de Grand Vent” from Zabo, concerts, theater, movies, exhibitions, a gastronomic dinner, forums and conferences about many subjects such as, mathematics, digital economy or the place of French speaking woman in the Albanian society.

For more information, visit the Facebook page of the festival:
https://www.facebook.com/Le-Printemps-de-la-Francophonie-en-Albanie-271846209613468
Find the all programme here:
https://issuu.com/printempsdelafrancophonieenalbanie/docs/process_5323dacba94f99

                                                                                                                   AlbLegiS Studio           

 Kabinet këshillimi ligjor